Forum vanzari & cumparari Timisoara
Buy and sell everything...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum vanzari & cumparari Timisoara | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM VANZARI & CUMPARARI TIMISOARA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 Profile
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
Forum vanzari & cumparari Timisoara / Diverse! / INSCRIERE EzotericFest 24-27 Mai 2012 ed VIII  
Autor
Mesaj Pagini: 1
MarcelD
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 50
Au inceput INSCRIERILE pentru editia VIII-a, EZOTERIC FEST TIMISOARA, care se desfasoara in perioada 24 -27 mai 2012 la CASA TINERETULUI din Timisoara (str. Aries nr 19, zona Stadion, Spital Judetean) OFERTA INSCRIERE:
================

FESTIVAL DE ALTERNATIVE SI TERAPII COMPLEMENTARE (Targ de Produse Bio si Terapii Naturiste, Expozitii cu Vanzare, Sesiuni de Conferinte, Workshop, Demonstratii, Muzica, Dans, Concerte, Spectacole, Videoproiectii si Arte etc)
================ 
EzotericFest este un festival international care are loc anual la Timisoara, incepand din anul 2008, (o continuare a Festivalului ExpoZodiac 2004 -2007) organizat de ASOCIATIA GEEA LIFE si EXPOTIMISOARA, combinand diversitatea expozitiei de produse bio si naturiste cu conferintele si servicii specifice terapiilor alternative si complementare.
================
----- SE POT VEDEA INFORMATIILE DE LA EDITIILE ANTERIOARE:   (arhiva program)  (arhiva participanti)
================ 

INSCRIEREA PENTRU CONFERINTE
----- Inscrierea si participarea la conferinte, workshop, demonstratii, momente ambientale muzicale, dans, etc. ESTE GRATUITA, nu se percepe nici o taxa, in limita locurilor disponibile din cele 2 sali.

PROGRAMUL va avea loc in Sala Mare de la Parter (300 locuri dotata cu sonorizare, videoproiector, ecran, calculator, scena -unde seara vor fi si concertele ambientale) si in Sala Mica de la Exterior (50 locuri dotata cu flipchart si CD-player). TIMPUL ALOCAT pentru o conferinta, workshop, demonstratie, este format din module de 40 de min, urmata de 5 min de pauza.

Fiecare participant se poate inscrie cu MAXIM 2 PRELEGERI /titluri, al treilea ramane de rezerva functie de acoperirea programului, sau pentru cazurile exceptionale. Prioritate au cei care participa si cu stand, sau functie de interesul realizat anterior, sau de suprapunerile tematice.

SE RECOMANDA RESPECTAREA TIMPULUI alocat si evitarea conferintelor care sunt doar citite de pe foi, ecran, sau aducerea unui film care sa inlocuiasca conferinta, este indicat ca prelegerile sa fie live. E bine sa se evite publicitatea excesiva in cadrul conferintelor despre anumite produse, servicii sau sisteme de distributie, la fel si remarcile jignitoare despre alti conferentiari, solutii terapeutice sau miscari spirituale.
================ 

INSCRIEREA PENTRU EXPOZITIE presupune achitarea taxelor de participare conform ofertei, contractului, regulamentului de participare si incadrarii in planul salii de expozitie.  FORMULARE INSCRIERE  PLAN EXPOZITIE

PROGRAMUL expozitiei este zilnic intre orele 10.00 – 21.00 iar conferintele vor incepe la ora 11.00. (cu exceptia zilei de Joi 24 Nov 2012, cand SPECTACOLUL DE DESCHIDERE este la ora 12.00.

Pana in 4 MAI 2012 vor avea loc INSCRIERILE PENTRU CONFERINTE, demonstratii, apoi se va definitiva si mediatiza programul.
================ 
Se pot vedea galeriile FOTO si VIDEO ale EVENIMENTULUI:   

Va asteptam sa participati la acest eveniment

    DATE CONTACT (inscrieri si alte informatii):
Asociatia GEEA LIFE Timisoara: Marcel Doros
tel: 0722 371196 email:
web:       


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la